Guest Artists - GastKunstenaars

 

In Art Gallery Salon West wordt naast het werk van Gaïd Ombre het werk getoond van een aantal gastkunstenaars.

Tijdens deze corona tijd blijkt er juist veel behoefte aan het bezoeken van galeries en loopt de verkoop van kunstwerken nog erg goed. De corona maatregelen zijn in onze galerie zeer goed te handhaven. Daarom zal per 1 november de galerie een stuk groter worden. We zijn daarom opzoek naar een aantal (2 of 3) gastkunstenaars.

Let op! Salon West is geen vanity gallery. We vragen een klein bedrag per maand om de kosten van de galerie te dekken en we rekenen geen commissie. We zoeken kunstenaars die uniek en origineel werk maken. Het werk moet een aanvulling zijn op onze reeds bestaande collectie en het werk moet goed verkoopbaar zijn. De galerie is iedere vrijdag, zaterdag en zondag open. Verder is de galerie op afspraak open. 

 

De gastkunstenaar kan er voor kiezen alleen het werk te exposeren en de verkoop aan de galerie te laten. Echter mensen ontmoeten graag de kunstenaar zelf. Zelf af en toe aanwezig zijn behoort zeker tot de mogelijkheden. Veel van de gastkunstenaars zijn al jaren gast exposant bij de galerie en sommige zijn op vaste data per maand aanwezig zodat ze dit ook kunnen communiceren met hun klanten. 

 

Het opbouwen van een relatie met de buurt, klanten van de galerie en de overige kunstenaars duurt altijd even. Wij investeren daarom alleen tijd in kunstenaars die een lange termijn relatie met de galerie aan willen gaan. We gaan daarom altijd uit van een minimum periode van 6 maanden. Daarna per maand te verlengen. De kosten om deel te nemen met circa 5 tot 10 werken (afhankelijk van de grote van de werken) zijn 100 euro per maand ex btw. De galerie wordt meerder keren per maand anders ingedeeld en al het werk wordt door elkaar gepresenteerd. Kunstenaars die geïnteresseerd zijn om als gastkunstenaar in aanmerking te komen kunnen mailen naar info@salon-west.nl. Graag ontvangen we foto's van het werk, overige exposities en een prijsindicatie van het werk. Mocht het werk voldoende aanspreken, dan nodigen we je uit voor een gesprek. We vinden het zeer belangrijk dat het klikt en dat de verwachtingen overeen komen met wat wij bieden. Grijp jou kans voor een podium in Amsterdam om je werk te tonen en te verkopen!

 

Workshops geven behoort ook tot de mogelijkheden in de galerie, zowel voor gastkunstenaars als overige kunstenaars. Voor meer informatie en de kosten hiervoor mail naar info@salon-west.nl

 

 

 

 

Time-Lapes filmpje impressie galerie op 4 oktober 2020