Workshop Etsen Droge Naald

Zondag 11 juli -  VOL


Beeldhouwen Juli en Augustus  2021

In de tuin van Galerie Salon West, in Amsterdam, gaan we deze zomer  beeldhouwen. Bij nat weer staan we droog in de pagode tent. Wil je deze zomer ook iets creatiefs doen? Lekker hakken en met je handen aan de slag? Kom dan beeldhouwen!

 

Iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag in juli en augustus van 10:00 tot 12:00 voor volwassenen en van 13.30 tot 15.30 voor kinderen. Volg 1 of meerdere lessen. Of kies voor een workshop, alleen of met een groepje vrienden.

Lessen

De beeldhouw lessen zijn 2 uur per les. Tijdens de zomer zijn er lessen in de ochtend voor volwassenen (10.00 tot 12.00 uur) en in de middag voor kinderen (13.30 tot 15.30 uur). De lessen worden begeleid door Antoinette Elsinga. Je werkt met de volgende steensoorten: Serpentijn, Albast, Speksteen of Seleniet. Deze stenen bewerken we met een vijl. De kinderen werken met speksteen en maken bijvoorbeeld een hanger of een beeldje. 

Meer informatie volwassenen lessen

Meer informatie kinder lessen

 

Workshops

Het is ook mogelijk om een workshop te volgen. Er is dan keuze uit een workshop van 3 uur of een workshop van een hele dag. Bij de workshop van 3 uur werk je met speksteen en bij een workshop van een hele dag is het ook mogelijk om met seleniet te werken. 

Meer informatie workshops

 

Voor opgeven voor de lessen,  vragen, data of workshop mogelijkheden mail naar info@selenietkunst.nl

Bellen kan ook: 06 283 83 275